179 de angajați ai DGASPC Gorj vor fi vaccinați anti-COVID-19 săptămâna viitoare

1005

Campania de vaccinare a personalului medical care lucrează în centrele din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va începe de săptămâna viitoare, preconizându-se că în primele zile de la debut 179 de angajați vor fi imunizați.

Începând de luni, 11 ianuarie 2021, demarează campania de vaccinare împotriva COVID-19 în rândul angajaților din centrele subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.
,,Salariații care și-au dat acordul să fie vaccinați sunt programați în sistemul informatic dezvoltat de către Serviciul de Telecomunicații Speciale și, în funcție de datele libere, aceștia vor fi informați telefonic în privința zilei și orei la care trebuie să se prezinte la centrul de vaccinare unde sunt arondați. Cu această ocazie, li se transmit și informațiile necesare în legătură cu programarea pentru a doua doză de vaccin, care se administrează după 21 de zile. În prima săptămână vor fi vaccinați 179 de angajați – personal medical din cadrul serviciilor sociale pentru copii și adulți din subordinea DGASPC Gorj, urmând ca în etapele viitoare să se vaccineze și alte categorii de personal, care și-au dat acordul. După imunizarea angajaților, în etapa a doua a campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 vor fi incluși beneficiarii serviciilor sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul general al DGASPC Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here