150 de tone de cărbune fără acte, confiscate de poliţişti

551

Aproximativ 150 de tone de cărbune fără documente de provenienţă au fost confiscate în prima zi a acestei săptămâni, în cadrul unei acţiuni pentru prevenirea furturilor de cărbune derulată de poliţiştii gorjeni.

În cursul zilei de 20 aprilie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea furturilor de cărbune din bazinul carbonifer Rovinari. Cu această ocazie, oamenii legii au identificat 17 persoane care transportau cu autoutilitare pe D.E. 79, localităţile Rovinari – Turceni, cantitatea de aproximativ 150 de tone de cărbune lignit, fără a putea justifica provenienţa acestora.

Carbune0Cărbunele a fost confiscat de poliţişti, iar cele 17 persoane depistate la volanul autoutilitarelor sunt acum cercetate pentru furt. „Întreaga cantitate de cărbune a fost predată unităţilor miniere prejudiciate, iar cele 17 autoutilitare au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, fiind continuate activităţile de urmărire penală sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu”, a declarat Lucian Stroe, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.
Roxana Lupu

2 COMENTARII

  1.  de tone acum in extrasezon dar in plin sezon de nevoie-vanzare adica august-decembrie se depasea 300 de tone/zi numai din zona rovinari plus zona Pesteana,zona Cocoreni-vagoane CFR,Urdari….Politi a din Rovinari si Turceni oare e nestiutoare de toate aceste fapte facute zi de zi in ograda lor????? De ce sefii politiilor rovinari si turceni au fost tolerati si caragea le a dat salarii de excelenta cu 50 la suta in plus,nu da la nimeni de gindit? Au tolerat si incurajat excelent furturile si au strins bani din carbunele vindut Camerele de luat vederi dr la iesirile din judet care inregistreaza tot le numara dubele ca sa nu rsmina vreuna nevamuita? De politisti binenteles

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here