150 de comercianţi, la Zilele Municipiului Târgu-Jiu

201

zilele municipiuluiComercianţi din mai multe colţuri ale ţării au început să-şi primească încă de ieri spaţiile aferente comercializării de diverse produse pe Insuliţa de pe Jiu cu ocazia debutului celei de-a XII-a ediţii a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu.

Cea de-a XII-a ediţie a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu a debutat duminică, urmând să se încheie la finele acestei săptămâni, mai exact pe 27 mai, cu un impresionant foc de artificii şi un spectacol grandios menit să satisfacă gusturile târgujienilor. Programul propus de autorităţile locale pe parcursul acestei săptămâni este unul divers, care îmbină acţiunile culturale, cu cele artistice şi de divertisment.

Potrivit Ramonei Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu, până acum, la sediul administraţiei locale au ajuns nu mai puţin de 150 zilele orasului comerciantide cereri de la diverşi comercianţi din mai multe judeţe ale ţării care doresc să îşi expună produsele la Târgu-Jiu. „Avem înscrise până acum (n.r. ieri) un număr de 37 de terase, iar tiribombele şi alte locuri de joacă pentru copii sunt deja pe locaţii. Am început şi arondarea spaţiilor destinate diverselor vânzări pentru comercianţii care au dorit deja să îşi expună mărfurile. Urmează ca şi în zilele următoare să dăm toate locaţiile deoarece au existat solicitanţi care au fost cam speriaţi de vremea ploioasă din această perioadă. Menţionez că taxa de concesionare este aceeaşi, neschimbată de câţiva ani, şi anume de 8 lei metrul pătrat pe zi”, a declarat Ramona Evulescu.

Andra şi Direcţia 5, în concert

Doi producători, unul de bere şi un altul de băuturi răcoritoare, sunt cei care au sponsorizat ultima zi a ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului Târgu-Jiu. Astfel, în seara zilei de duminică, 27 mai, pe Insuliţa de pe Jiu, sunt aşteptaţi mii de târgujieni şi nu numai să participe la trei concerte oferite de Deepside Deejays, Andra şi Direcţia 5. La miezul nopţii, Primăria Târgu-Jiu va oferi spectatorilor un impresionant foc de artificii. Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu, consilierii locali au aprobat suma de 60.000 de lei pentru organizarea ediţiei din acest an a Zilelor Municipiului.

Izabella Plăstoi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here