150.000 de lei pentru masa bolnavilor unui spital din Gorj

739

Spitalul orășenesc din Bumbești-Jiu alocă până la 150.000 de lei pentru masa bolnavilor. Unitatea sanitară achiziționează, în această perioadă, servicii de preparare și livrare mâncare pentru pacienți și medicii de gardă. Valoarea minimă a contractului este estimată la 100.000 lei, echivalentul a 10.000 de meniuri, iar valoarea maximă este de 150.000 lei, fără TVA, respectiv 15.000 de meniuri.
Numărul de meniuri zilnice diferă în funcţie de numărul bolnavilor internaţi și de afecţiunile acestora. Un meniu conține trei mese – mic dejun, prânz și cină, plus eventuale suplimente, dacă acestea sunt prevăzute de regimul dietetic.
În plus, pentru pacienții internați în spital cu diagnosticul COVID-19, precum și pentru pacienții suspecți, aflați în izolator, în așteptarea diagnosticului, mâncarea va trebui să fie livrată porționat, în ambalaje de unică folosință.
„Situația numerică a meniurilor pentru pacienții cu Covid-19 și pacienții aflați în izolator va fi înaintată de un reprezentant al autorității contractante cu o zi înainte, până la ora 10:00, responsabilului desemnat al firmei prestatoare, urmând ca a doua zi să comunice, cu două ore înainte de livrarea alimentelor către spital, numărul porțiilor suplimentare necesare pentru pacienții internați în cursul nopții. Precizăm că este vorba de un număr estimat zilnic de minim 5, maxim 17 persoane”, se arată în caietul de sarcini.
Firmele interesate de acest contract pot depune oferte până pe data de 8 aprilie, iar contractul se va încheia până la finalul anului. Spitalul din Bumbești-Jiu este împărţit în cinci secţii, având un număr total de 112 paturi.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here