15.10 : Soţia primarului din Novaci în stare gravă după ce s-a vaccinat

205
Silvia Todea, soţia primarului de la Novaci, este nevoie să stea la pat după ce, săptămâna trecută,s-a vaccinat împotriva groipei porcine. Medicii spun că nu vaccinul a cauzat înrătaţirea stării de sănătate a femeii.

Soţia primarului din Novaci, profesoara Silvia Todea, de la Şcoala Generală “Constantin Săvoiu” din Târgu-Jiu s-a imunizat în cursul săptămânii trecute. Pantelimon Todea spune plin de îngrijorare că aceasta se simte rău şi că, la două zile după ce s-a vaccinat nu se poate ridica din pat: “Şi-a făcut vaccinul săptămâna trecută, miercuri sau joi şi sâmbătă a început să se simtă rău. Nu se putea ridica din pat. A făcut nişte analize, aşteptăm rezultatul lor. Nu ştim exact ce i-a cauzat starea de rău”.
Văzând ce se întâmplă cu soţia sa în urma vaccinării, primarul din Novaci spune că nu va accepta imunizarea împotriva AH1N1 nici în ruptul capului. “ Să-l ia dracu de vaccin! Eu nu mă vaccinez”, a declarat Pantelimon Todea. Medicul de familie Mihai Moisescu nu crede că Silvia Todea se simte rău din cauza vaccinului pentru că administrarea acestuia nu poate duce la astfel de reacţii adverse. “Doamna ar trebui dusă la spital, dacă se simte rău. Să-şi facă analize. Reacţiile adverse ale acestui vaccin nu sunt atât de grave. Nu cred că vaccinul ar da asemenea reacţii”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here