14 pacienți au trecut pragul centrului de permanență de la Albeni, în prima zi de funcționare

669

Duminică, a devenit funcțional punctul de lucru de la Albeni al centrului de permanență Prigoria. 14 pacienți au solicitat servicii medicale din partea medicului de gardă dr. Ramona Hortopan.

Vești bune pentru locuitorii comunei Albeni! Începând de duminică, 12 noiembrie, aceștia pot beneficia de servicii medicale gratuite, oferite în cadrul centrului de permanență. Practic, acesta este un punct de lucru al centrului de permanență Prigoria. În prima zi de lucru, 14 pacienți au fost consultați de către dr. Ramona Hortopan.
În județul Gorj, funcționează 20 de centre de permanență, în localitățile: Samarineşti, Cătunele, Mătăsari, Peştişani, Logreşti, Turburea, Prigoria, Târgu-Jiu – trei centre, Tismana, Crasna, Tetila, Bîlteni, Târgu-Cărbuneşti, Ţicleni, Câlnic, Scoarţa, Căpreni, Băleşti.
În localităţile unde există centre de permanenţă este asigurată asistenţa medicală de către medicii de familie gorjeni începând cu prima zi a săptămânii şi până vineri, între orele 15.00-08.00. Şi în zilele de sâmbătă şi duminică şi cu ocazia sărbătorilor legale, serviciul de permanenţă se efectuează în intervalul 08.00-08.00 a doua zi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here