Maria Răscol dedică prima sa piesă „meseriei” de părinte

1282

Tânăra mămică Maria Răscol, a cărei poveste a fost relatată pe larg în paginile cotidianului nostru la începutul anului, a reușit să imprime prima sa piesă de muzică populară. Aceasta se numește “E greu părinte să fii” și este dedicată tuturor celor care au copii.

La începutul lunii februarie prezentam povestea Mariei Răscol, tânăra de 27 de ani, care își creștea fiica la Centrul Maternal din Târgu-Jiu. Viorel David, directorul companiei Artego, a fost impresionat de caz, oferindu-i Mariei o locuință. Astfel, în martie, aceasta și fiica sa au pășit în casa lor, utilată și aranjată cu tot ceea ce le trebuie pentru a avea tot confortul necesar. După ce s-a instalat în propriul cămin, Maria a reușit să își facă timp și pentru pasiunea sa: muzica populară. Recent, aceasta a imprimat prima ei piesă: “E greu părinte să fii”, iubitorii de folclor putând să o asculte pe youtube: https://www.youtube.com/watch?v=irk-SP5CUhQ&feature=youtu.be
Talentata interpretă Maria Răscol nu se va opri aici, ea pregătind acum un album de muzică populară, care, cu siguranță, va fi pe placul fanilor acestui gen de muzică. Tânăra este susținută și sprijinită de un impresar local, care, sub rezerva anonimatului, ne-a confirmat faptul că vrea să o ajute să își facă și o formație de muzică populară, pentru că el crede în talentul și în visul ei de a clădi o carieră în acest domeniu.

Maria Răscol, lecție de viață pentru toți tinerii
Despre Maria Răscol am aflat de la Ramona Săulescu, coordonator personal de specialitate la Centrul Maternal din Târgu-Jiu şi asistent social în cadrul unităţii. Tot de la ea am aflat că tânăra este o mămică model, care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-i oferi fiicei sale o viaţă frumoasă şi lipsită de griji. Impresionat de povestea Mariei, directorul Viorel David i-a oferit acesteia o locuință, unde să se mute împreună cu fiica ei. Promisiunea s-a transformat în realitate, cele două instalându-se în noul lor cămin în luna martie.
Maria Răscol nu este doar o mamă devotată, ci și o studentă conștiincioasă, ea studiind Farmacia (anul I), unde a fost admisă la buget, beneficiind și de bursă.
Povestea Mariei poate fi citită aici: https://www.gorjeanul.ro/actualitate/o-lectie-de-viata-din-centrul-maternal-maria-rascol-studiaza-farmacia-canta-dumnezeieste-si-este-o-mamica-model#.WNEgW2clHcs.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here