138 de gorjence au născut la Spitalul Turceni, în 2017

365

În pofida faptului că tot mai multe gorjence aleg să nască în centre universitare sau în spitale din alte orașe decât cele din județul nostru, există încă multe femei care își aduc pe lume copiii în unitățile orășenești unde găsesc condiții optime, dar și medici care să le supravegheze cum se cuvine. La Spitalul Turceni, spre exemplu, pe parcursul anului trecut au avut loc 138 de nașteri, din care 11 cezariene.

Spitalul Orășenesc Turceni asigură asistență medicală pentru locuitorii orașului și comunele învecinate, aflându-se la granița județelor Gorj, Mehedinți și Dolj. Din dorința de a satisface nevoia de sănătate a pacienților, conducerea spitalului și Corpul medical au efectuat împreună cu Primăria și Consiliul Local, demersurile necesare în vederea îmbunătățirii condițiilor igienico-sanitare, dar și a dotării cu aparatură medicală performantă. Pe parcursul anului trecut, s-a realizat igienizarea blocului operator în Compartimentul Obstetrică-Ginecologie și s-a achiziționat un aparat de anestezie performant, ceea ce a contribuit la creșterea numărului de intervenții chirurgicale și efectuarea de intervenții cezariene și histerectomii.

Aproape 140 de nașteri
Condițiile hoteliere, aparatura medicală, dar și profesionalismul cadrelor medicale, a făcut ca încrederea pacienților să crească. Astfel, pe parcursul anului trecut, potrivit managerului Dragoș Hațegan, nu mai puțin de 138 de femei au născut la Spitalul Orășenesc Turceni. “Au fost 11 cezariene și 127 nașteri naturale, pe parcursul anului 2017”, confirmă managerul Hațegan.
Conducerea Spitalului Orășenesc Turceni face tot ceea ce este posibil pentru a veni în întâmpinarea necesităților pacienților, pentru a le oferi acestora condiții europene de diagnostic și tratament, în speranța unui viitor mai sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here