13:00 – Sechestru, la Primăria Peştişani

363

Executorii judecătoreşti au pus sechestru pe bunurile Primăriei şi ale Consiliului Local Peştişni pentru recuperarea a sumei de 29 miliarde lei vechi.

Deşi viceprimarul Ilie Fuiorea(PNL) primise somaţia de două săptămâni, pentru neplata unor datorii de 29 miliarde de lei vechi şi, cu siguranţă, avea conturile blocate, ditamai vicele împuternicit cu puteri de primar – în absenţa primarului suspendat ing. Florin Pavel – minţea că nu-i nimic adevărat.
Marţi, trei ofiţeri superiori ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj se deplasaseră la Secţia de Poliţie Peştişani şi la Primărie. Vicele a fost de negăsit, sub pretextul că e cu treburi pe la Craiova. În fapt, se refugiase la Târgu Jiu, într-o lume exclusivistă! Ieri, ofiţerii de poliţie discutaseră cu Nicoleta Logăscu, şefa contabilă a Primăriei Peştişani, cu secretarul Miruna Porumbel şi cu cei pe care i-a mai găsit în absenţa ordonatorului de credit.
Ei bine, ori mai exact rău de tot, executorii judecătoreşti au pus sechestru pe bunurile Primăriei Peştişani. Urmăriţi-ne şi veţi afla deznodământul!
Ion Predoşanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here