12 copii din Centrul de zi Târgu-Jiu, gratuit la mare! Banii de buzunar, oferiți de președintele IAIPP și de o profesoară de la CNTV

447

Directorul Centrului de zi din Târgu-Jiu, Gheorghe Milosteanu, a dorit să le mulțumească celor două persoane din municipiu, care au sprijinit financiar copiii din instituția pe care o conduce, în mica vacanță petrecută la mare.

 ,,În aceste zile, 12 copii din Centrul de zi Târgu-Jiu sunt la mare. Peste câteva zile se reîntorc. Avem vești că acolo veselia este din cale afară de mare. Mulți dintre ei sunt, de altfel, pentru prima dată la mare. Pentru această deplasare am primit sprijin financiar de la domnul Dan Ilie Morega și de la o profesoară a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu-Jiu care a dorit să rămână în anonimat. Cu banii de buzunar primiți copiii au cumpărat înghețată, suc și au mers la parcul de distracții. Au primit și un tort. Unii dintre ei au primit sprijin să-și cumpere costumul de baie. Transmitem celor din comunitate care se gândesc la copiii născuți în familii fără venituri mulțumirile noastre ale tuturor”, a declarat Gheorghe Milosteanu.

Acesta a transmis mulțumiri și conducerii DGASPC Gorj și în mod special directorului Laurențiu Diaconescu, care a aprobat această deplasare la mare. ,,Copiii necăjiți de la fragedă vârstă merită să fie în atenția noastră! Menirea noastră ca oameni este să facem tot ce putem să le aducem zâmbetul pe față”, a conchis Milosteanu.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here