11:33 – Trei minore, căutate de polițiști

339

Poliţiştii efectuează investigaţii şi căutări pentru găsirea a trei minore plecate de la domiciliile lor din oraşul Rovinari, respectiv municipiul Târgu-Jiu. Două dintre minorele dispărute, M.Elena-Mihaela şi P.Ioana, ambele cu vârsta de 15 ani, au plecat de acasă ieri dimineață pentru a merge la cursuri, iar până în prezent nu au mai revenit.

Semnalmente M.Elena-Mihaela: înălţime 1,60 m, constituţie atletică, faţa ovală, ten deschis, ochi albaştri, păr şaten, lung până la nivelul umerilor. La data plecării purta un tricou alb, cu model floral în partea din faţă şi o pereche de pantaloni, tip blue-jeans, de culoare albastră, în picioare având sandale albe. Semnalmente P.Ioana: înălţime 1,55 m, constituţie atletică, faţa ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, cu şuviţe blonde. La data plecării purta un tricou negru, cu model floral şi o pereche de pantaloni tip blue-jeans de culoare albastră, în picioare având sandale de culoare roz.

O altă minoră, de această dată din Târgu-Jiu, a plecat de acasă noaptea trecută. Potrivit polițiștilor, adolescenta de 15 ani a plecat împreună cu prietenul ei în vârstă de 20 ani, nefiind prima dată când fata fuge de acasă. Semnalmente: înălţime aprox. 1,70 m, constituţie atletică, greutate aproximativ 55 kg, faţa ovală, ten măsliniu, ochi căprui, păr şaten, cu şuviţe, lung peste umeri, sprîncene subţiri pensate. La data plecării purta o pereche de pantaloni scurţi, tip blue-jeanss, de culoare albastră, o bluză de culoare albă, în picioare având o pereche de sandale, din plastic de culoare albă.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu aceste minore, sunt rugaţi să contacteze Dispeceratul I.P.J. Gorj, tel. 0253.207.605 sau numărul de urgenţă 112.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here