Medicii gorjeni, așteptați la vot

788
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În perioada 6 – 7 martie 2016, în intervalul orar 8.00 – 20.00, vor avea loc la Târgu-Jiu, alegeri pentru desemnarea membrilor Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Gorj și ai Comisiei de Cenzori ai CMR Gorj, mandatul 2016 – 2020.

Medicii din județul nostru sunt așteptați la vot în perioada 6-7 martie, la sediul Colegiului Medicilor Gorj, din Târgu-Jiu, strada A.I. Cuza, nr. 1-3. Votul se va desfășura în intervalul orar 08.00 – 20.00. În cazul în care în primul tur de alegeri nu se va întruni cvorumul legal de participare la vot de două treimi din numărul de membri cu drept de vot, turul I de alegeri va fi invalidat, sens în care se va organiza un nou tur de alegeri în perioada 13 – 14 martie 2016, în intervalul orar 8.00 – 20.00.
Membrii consiliului colegiului teritorial se aleg potrivit calendarului electoral. După validarea alegerilor Consiliul colegiului teritorial, în prima şedinţă, alege biroul consiliului, format dintr-un preşedinte, trei vicepreşedinţi şi un secretar. Dreptul de vot, precum şi dreptul de a fi ales în organele de conducere îl au numai medicii membri ai Colegiului Medicilor din România care au cotizaţia plătită la zi.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here