100 de gospodării din Bălești, afectate! Un consilier a verificat situația în teren

3192

Daniel Horcea, consilier local PNL, a verificat, astăzi, care este situația critică de la Bălești și Ceauru, unde s-au înregistrat cantități mari de precipitații.

Din cauza ploilor abundente canalizarea a cedat, spune consilierul care a ascultat doleanțele cetățenilor, ieșiți cu lopețile să se lupte cu apele care le-au întrat în curți, în valuri.

Și reprezentanții primăriei au intervenit cu utilajele din dotare, dar în fața nenumăratelor solicitări abia au făcut față cererilor.

 

2 COMENTARII

  1. Vai .. ce frumos .. mai castigam o jumatatr de vot… nu ti e ma rusine?? Tu si papuc rusinea comunei. Nu mai promovati non valori. Astia nici la ei acasa nu sunt in stare sa si curete santurile. Inca viseaza la fotoliu…peste 100 de ani.sa i transmiteti mesajul daca nu publicati comentariul.in ultimul timp vedem ca se promoveaza astfel de non valori..vulpite viorei danieli. papucei…etc..totusi mai avem creier sa discernem …

  2. Asta mai vrea ceva publicitate…stai cuminte copilas ca nu e pentru tine primaria.nu asa se castiga capital.nu asa se fac fotografiile. Nu da bine.Instantanee,sa creada poporul ca iti pasa…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here