“100 DE ANI ÎNTR-O FOTOGRAFIE“, concurs pentru elevi și studenți

737

Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, împreună cu Asociaţia pentru Democraţie Educaţie Respect (ADER), organizează concursul intitulat „100 de ani într-o fotografie”. Competiția își propune să contribuie la promovarea conștiinței și identității naționale în rândul tinerilor, importanța făuririi Marii Uniri, cinstirea memoriei și sacrificiilor înaintașilor.

Concursul „100 de ani într-o fotografie” se adresează tinerilor cu vârsta de peste 14 ani, elevi şi studenţi. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maximum trei fotografii. Acestea vor fi depuse doar în format electronic. Fiecare concurent se poate înscrie în concurs cu maximum 3 fotografii. Acestea vor fi depuse doar în format electronic. Fotografiile vor fi însoțite de o scurtă descriere care să explice încadrarea fotografiei in tematica concursului. Fotografiile trebuie să aibă o calitate de minim 3 Megapixeli.
Respectarea temei concursului este obligatorie. Concurenții pot opta pentru orice subiect, care are legătură cu sărbătorirea Centenarului. (Ex. personaje istorice, monumente, locuri, tradiții, obiceiuri, evenimente, arme, uniforme militare, etc).
Potrivit regulamentului concursului, prin transmiterea fotografiilor, autorul își dă acordul, ca materialele participante în concurs să poată fi folosite de către organizatori, în scopul promovării concursului şi al realizării unor expoziții, cu menţionarea numelui autorului; Organizatorul va considera în mod automat că trimiterea unei fotografii reprezintă participarea concurentului la concurs şi că acesta este de acord cu regulamentul concursului.
Fotografiile trimise trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi; concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs.
Imaginile care nu respectă prevederile din Regulament vor fi excluse din concurs, jurizare şi evaluare. Fotografiile câştigătoare sunt alese în urma punctajului obţinut, acordat de membrii juriului.
Fotografiile se vor trimite a adresa 4roader@gmail.com până în data 15 noiembrie, ora 22.00.
Rezultatele finale ale concursului se vor stabili în intervalul 16-20 noiembrie.
Premianţii concursului vor merge în luna decembrie în excursia ADERă la Patriotism în oraşul Alba Iulia.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here