11 noi consilieri sindicali, aleși prin vot la Sindicatul Liber Cariera Roșiuța!

203

În urma scrutinului intern de marți, membrii Sindicatului Liber Cariera Roșiuța și-a ales consilierii sindicali care vor activa în conducerea structurii în următorii patru ani de zile.
Pentru Sectorul 1 Știucani aleși reprezentanți sindicali au fost Scurtu Nicolae cu 38 de voturi și Nicolcioiu Remus cu 25 de voturi. Pentru Sectorul 2 au fost aleși consilieri Jianu Stelian cu 53 de voturi și Hoară Petre cu 26 de voturi. La Sectorul 3, sindicaliștii au votat pentru Croitoru Bogdan care a luat astfel 51 de voturi.
Mormodol Vasile a obținut 60 de voturi iar Oprișescu Cosmin a luat 51 de voturi, cei doi devenind reprezentanții sindicali ai Secției Mecanică.
Reprezentantul Atelierului Minier este de marți, pentru viitori patru ani, Radoslav Nicolae care a luat 26 de voturi, în timp ce reprezentantul TESA este Bîzu Mihai cu 30 de voturi. Reprezentantul Secției Electrice este Oprișescu Claudiu care a luat 42 de voturi. Secția Concasare îl are reprezentant ales în sindicat pe Cerbu Constantin care a obținut 59 de voturi.
Cei 11 consilieri vor face parte din Consiliul de Coordonare al Sindicatului Liber Cariera Roșiuța. Președintele sindicatului va fi ales în turul al doilea de scrutin care va avea loc săptămâna viitoare, statutul precizând că acesta trebuie organizat în cinci zile lucrătoare. În turul II vor candida doar Ovidiu Ilie Pinoșanu și Nelu Roșca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here