1 Decembrie: primire călduroasă pentru premier și huiduieli pentru Băsescu

652

Manifestările organizate de Ziua Națională a României au scos la iveală, odată în plus, diferențele de popularitate existente între premierul României și președintele țării. În timp ce primul-ministru a avut parte de o primire călduroasă, cu aplauze, mulți dintre cei 20.000 de spectatori au huiduit prezența lui Traian Băsescu.

Victor Ponta i-a avut alături pe cei doi copii ai săi, Andrei și Irina, și a avut parte de aplauzele oamenilor, mai ales atunci când a defilat fetița campioană la echitație, cea pe care Victor Ponta a ajutat-o să participe la eveniment.
Premierul Ponta s-a ținut de o promisiune foarte importantă făcută Anne Mariei Bontea, fetița de doar 10 ani care a participat la Paradă trecând pe sub Arcul de Triumf pe iapa sa, Dalilla. Anul trecut, PDL i-a interzis fetiței să participe la evenimentul de 1 decembrie, deși aceasta s-a pregătit intens. La parada militară a asistat și președintele Traian Băsescu, care a avut parte, însă, de o primire ostilă din partea românilor prezenți. Sute de persoane și-au exprimat dezaprobarea față de acesta, scandând “Jos Băsescu!” și “Ruşine! Ruşine să vă fie!”. Este pentru prima dată în ultimii ani când la parada de la Arcul de Triumf asistă atât preşedintele, cât şi primul-ministru, şeful Senatului, foștii șefi de stat și alți oficiali de prim rang ai statului român.  Potrivit Jandarmeriei Române, la defilare au asistat aproximativ 20.000 de persoane, un record de participare pentru ultimii ani.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here