1.000 de angajări despre care CEO nu spune nimic! ”Ei nu se văd în producție!”

3545

Actualii șefi ai CE Oltenia sunt acuzați de faptul că în ultimul an au făcut angajări, cu contracte pe perioadă determinată, care nu se regăsesc în producție.
Ar fi vorba despre nu mai puțin o mie de angajări despre care nu se știe nimic, administrația companiei nefăcând cunoscută situația cu salariații ”determinați”, care pot fi foarte ușor dați afară în caz de concedieri colective, dar mai ales, se bănuiește în minerit că este vorba despre un ”efectiv de partid”, pregătit să voteze ”cum trebuie” la alegerile din acest an.

Fost lider sindical, pensionat pe caz de boală – reangajat ca inspector social
Un exemplu în sensul celor povestite de oamenii din minerit este și cazul lui Nicolae Bădița, fost lider de sindicat de la Cariera Lupoaia. Acesta a ieșit recent la pensie, pe caz de boală și a fost reangajat în urmă cu aproximativ două săptămâni, pe un post de inspector social pentru care primește un salariu de aproximativ 7.000 de lei. ”Bădița, sindicalistul de la Cariera Lupoaia, a ieșit la pensie pe caz de boală, apoi a fost reangajat la C.E.O. Nu l-au angajat muncitor, acolo unde e nevoie, ci inspector social, săptămâna trecută”, au anunțat surse din minerit.

”Reprezintă masă de votanți”
Iată ce mai anunță sursele citate: ”Se vorbește despre 1800 de angajați pe perioadă determinată, în realitate sunt 2800, dar nu au mai făcut niciun anunț și nici o selecție. Directoratul a angajat doar pe șustache oamenii liderilor de sindicat. Ei nu se vad în producție, nicăieri, reprezintă masa de votanți. Pe noi care muncim ne țin din prelungire în prelungire, iar pe Bădița, liderul pensionat pe caz de boală, l-au angajat la tăiat frunze. Bădița cumulează pensia cu salariul! Chiar dacă a fost angajatul CEO înainte de pensionare, cei de la CEO se fac că nu văd”, mai precizează sursele.
M.C.H.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here