09:23 – Copii dispăruți, căutați de polițiști

399

Doi copii din oraşul Rovinari, care au plecat în mod voluntar de acasă la data de 4 iulie a.c., sunt căutaţi de poliţişti. Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a stabilit că minorii au plecat împreună de la domiciliu, în dimineaţa zilei de miercuri, 4 iulie a.c., în jurul orei 10.00 şi nu au mai revenit până în prezent. Aceştia sunt cunoscuţi pentru plecările lor repetate de acasă.

LAZĂR VALENTIN-CONSTANTIN-IONEL prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,66 – 1,70 m, greutate 50 kg, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, iar în momentul plecării purta pantaloni scurţi şi tricou de culoare bleumarin, fiind încălţat cu papuci de aceeaşi culoare.

CĂNUCI DOREL MARIAN are ca semnalmente o înălţime 1,60 cm, astenic, aproximativ 45 kg, tuns la chelie, ochi căprui, faţă ovală. La data dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni trei sferturi de blugi albaştri, tricou de culoare gri, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albastru.

Persoanele care pot da relaţii despre cei doi copii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau 116.000.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here