„Iată, vine Moş Crăciun!”, la Palatul Copiilor

151

PALAT COPIICadrele didactice şi elevii de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu pregătesc un spectacol de amploare, specific perioadei Sărbătorilor de iarnă. Evenimentul va avea loc vineri, iar amfitrionii sunt dispuşi să îndure chiar şi zăpadă, oferind publicului, timp de mai bine de o oră, momente artistice de neuitat.

„Iată, vine Moş Crăciun!” este numele sub care se va desfăşura spectacolul organizat de cadrele didactice şi de elevii de la Palatul Copiilor din Târgu-Jiu, vineri, începând cu ora 17:00.

Locaţia spectacolului este chiar Palatul Copiilor, în faţa căruia se va amenaja o scenă mobilă, astfel că, indiferent de condiţiile meteo, fiecare moment artistic se va desfăşura conform pomp ciolacuprogramului. „Puteam să ţinem acest spectacol pe scena din Piaţa Prefecturii, dar cum vremea este destul de rece şi e posibil să şi ningă, am decis să amenajăm o scenă mobilă în faţa Palatului, astfel, copiii nu vor sta în frig decât câteva minute, cât trebuie să fie pe scenă, după care vor intra la căldură”, a explicat Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor.

Se aşteaptă un public numeros

A devenit deja o tradiţie ca la spectacolele organizate de reprezentanţii Palatului Copiilor Târgu-Jiu să se strângă un public numeros, oamenii fiind atraşi de talentele elevilor, dar şi de varietatea momentelor puse în scenă. Şi la spectacolul „Iată, vine Moş Crăciun!” se aşteaptă un public numeros, care se va relaxa urmărind dansuri populare şi moderne, ascultând toate genurile de muzică prin melodiile interpretate de copii; vor fi recitate şi poezii, dar în program vor exista şi alte momente artistice pe care le veţi descoperi vineri, începând cu ora 17:00.

Din public nu vor lipsi nici reprezentanţi ai instituţiilor de cultură şi ai autorităţilor locale, care s-au implicat în acţiunile din acest an ale Palatului Copiilor. Aceste „oficialităţi, care vor fi prezente la spectacolul „Iată, vine Moş Crăciun!” vor primi diplome pentru buna colaborare avută cu instituţiile, pe care le reprezintă, pe parcursul anului 2010”, a mai spus Pompiliu Ciolacu, directorul Palatului Copiilor.

De asemenea, până vineri va fi împodobit şi un brad de Crăciun la Palatul Copiilor, acesta fiind primit cu titlul de sponsorizare de la Direcţia Silvică Gorj.

Minodora Sucea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here