„Finul” lui Voicu, audiat la DNA

414

dna(1)Omul de afaceri gorjean Dan Radu Floarea a fost audiat ieri la DNA pe parcursul a peste patru ore. Acesta nu a făcut nici un fel de declaraţie jurnaliştilor care l-au aşteptat în faţa sediului structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, el menţionând la intrarea în sediu doar că a fost citat.

Afaceristul gorjean a fost chemat la audieri după ce mai multe convorbiri telefonice ale sale au fost interceptate de către procurorii anticorupţie, care, astfel, au aflat că Floarea a primit de la senatorul PSD Cătălin Voicu suma de 200.000 de euro.

Floarea a precizat în discuţiile sale telefonice, ale căror stenograme au apărut în presă, că banii reprezentau un împrumut pe care el l-a şi restituit. Procurorii susţin că banii daţi de Voicu erau luaţi de la omul de afaceri Costel Căşuneanu şi reprezentau mita pentru judecătorul Florin Costiniu. Anchetatorii au dat de înţeles că Voicu a încercat să îşi prefabrice probe în apărarea sa prin discuţiile telefonice avute cu Floarea, senatorul spunând că banii daţi cu împrumut trebuie restituiţi, discuţiile purtându-se la sfârşitul anului trecut, la scurt timp după începerea anchetei împotriva lui Voicu.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here