“Zâna” Andreea Marin aduce Şcoala Mamelor la Târgu-Jiu

1011

Andreea Marin, cunoscuta vedetă de la “Surprize, Surprize” a fost prezentă ieri la Târgu-Jiu pentru o întâlnire cu autorităţile locale dar şi cu câţiva oameni de afaceri filantropi. Marin a avut o întâlnire şi cu patronul firmei Succes, Nicu Sarcină, şi asta pentru un sprijin financiar în proiectul “Şcoala Mamelor”, în care aceasta este implicată.

De altfel, Andreea Marin se pare că a găsit sprijin de la cei la care le-a bătut la uşă, lucru dovedit şi de mesajul postat de vedetă pe pagina sa de socializare. “Dragele mele, vă trimit un gând bun din Tg.Jiu, unde astăzi(n.r. ieri) am cunoscut oameni destoinici şi unde punem la cale o întâlnire Şcoala Mamelor în curând şi cu sprijin local, iar mâine(n.r. miercuri) în zori mă îndrept spre Bucureşti, urmând ca seara să ne vedem la Ploieşti, în penultimul popas al echipei Şcoala Mamelor -Avon din caravana Din dragoste pentru femei!”, a scris Andreea Marin pe Facebook.
Se vehiculează că Andreea Marin ar fi obţinut un sprijin de peste 20.000 de lei, în urma deplasării făcute ieri la Târgu-Jiu.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here