“Uşurată” de cercei şi brăţara de aur – Furt de sezon

383

foto retinut furt rovinari 003Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Rovinari a fost reţinut de poliţiştii din localitate după ce a plecat de la ştrand cu bijuteriile unei fete. Infractorul a fost identificat şi reţinut imediat.

Furtul bijuteriilor a avut loc în incinta ştrandului de la Rovinari, care a fost inaugurat acum o săptămână. Mergând la ştrand pentru a se răcori şi distra împreună cu prietenii, tinerei nici nu i-a trecut prin cap faptul că va pleca de acolo mai „uşoară” cu o pereche de cercei şi o brăţară, ambele de aur, în valoare de aproximativ 1 400 lei. Observând că a rămas fără bijuteriile pe care le ţinea în geantă, fata a sunat la poliţie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, Daniel Tică, „după aproximativ o oră, de la strandsesizarea unui furt de bijuterii comis în incinta ştrandului din oraşul Rovinari, poliţiştii din localitate au identificat şi reţinut suspectul infracţiunii. Bijuteriile recuperate de poliţişti, au fost restituite părţii vătămate”. Tică a mai declarat, de asemenea, că furtul a fost posibil şi din cauza faptului că tânăra şi-a lăsat geanta nesupravegheată.

Bijuteriile au fost recuperate

Silviu M.C., de 23 de ani, din Rovinari, a fost reţinut pentru 24 de ore şi ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat. Din fericire bijuteriile sustrase au fost recuperate de la făptaşul furtului şi înapoiate fetei. „Suspectul, Silviu M.C, de 23 de ani, din Rovinari, Judeţul Gorj, a fost reţinut de poliţişti, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore şi a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Gorj”, a mai spus Tică.

Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here