“Limuzinele” pedeliştilor Manţog şi Chircu, redistribuite altor şefi

165

mantogMaşinile de serviciu de la Complexul Energetic(CE) Turceni, deţinute până nu demult de directorii Ionel Manţog, Sorin Chircu şi adjunctul de la “Reparaţii”, Octavian Bărbânţă, au fost date altor şefi neafectaţi de modificarea organigramei unităţii.

SET-urile, cum le spun salariaţii maşinilor care purtau pe numerele de înmatriculare aceste iniţiale, nu au fost trase pe dreapta nici măcar o zi. Au fost cedate şi imediat date în posesia altor persoane. Maşina lui Chircu, finul deputatului Cosmin Popescu, a ajuns la inginerul Militaru, în timp ce maşina lui Manţog nu are, se pare un proprietar de drept, maşina fiind utilizată de mai multe persoane.

Cert este doar că, parcul auto al CE Turceni mănâncă destui bani pentru întreţinere, peste 6 miliarde de lei urmând să ajungă în conturile unor societăţi private specializate în întreţinerea autoturismelor, repararea lor, în revizii şi lucrări de vopsitorie şi tinichigerie auto. În nici un caz, conducerea CE Turceni nu se poate lăuda cu prea multe economii.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here