“Fapte nu vorbe”, dictonul foştilor PPDD-işti la PSD

1022

Cinci din echipa PPDD Gorj, în frunte cu Mihai Prunariu şi Gheorghe Pecingină, sunt din această săptămână membri cu acte în regulă la PSD. De altfel, ieri, preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a prezentat pe noii veniţi, în cadrul unei conferinţe de presă, organizate la sediul filialei judeţene.

Fostul preşedinte interimar al PPDD Gorj Mihai Prunariu, fostul preşedinte al PPDD Târgu-Jiu Gheorghe Pecingină, dar şi Lucian Boian, Cornel, Dudea şi Gelu Căruntu sunt din aceste zile social-democraţi. Asta după ce organizaţia pe care o conduce Florin Cârciumaru şi-a lăsat uşile deschise pentru aceştia ca şi pentru toţi cei care vor să devină membri. Şeful PSD i-a asigurat de altfel pe cei cinci care s-au alăturat formaţiunii conduse de el că le va acorda tot sprijinul. “PSD este un partid cu uşile deschise pentru toţi cetăţenii din municipiul Târgu-Jiu, cât şi din judeţul Gorj care doresc să vină în cadrul organizaţiei noastre şi doresc să devină membri PSD. De-a lungul anilor am avut o relaţie de prietenie şi de colaborare foarte bună cu domnul Prunariu, nu mai vorbesc de domnul Pecingină, pentru că ani de zile am colaborat cu tatăl dânsului la Grimex Târgu-Jiu. Eu sunt sigur că împreună vom face echipă”, a declarat Florin Cârciumaru.

Activitate fără funcţii
Cei 5 noi membri ai PSD Gorj au precizat că se vor implica activ în toate acţiunile partidului spunând că preferă “fapte nu vorbe”. “Vreau să îi mulţumesc domnului preşedinte Cârciumaru, conducerii PSD-ului şi tuturor membrilor de partid pentru deschiderea de care au dat dovadă, pentru provocarea pe care ne-au făcut-o de a ne înscrie în rândurile PSD-ului şi să-i asigurăm de toată activitatea, munca noastră şi de corectitudinea pe care am manifestat-o şi atunci când am fost adversari politici. Doresc să facem echipă foarte bună, ne vom implica activ în campania electorală şi sper ca aportul nostru să se vadă în campania pentru alegerile parlamentare”, a spus Mihai Prunariu.
“Suntem onoraţi şi în acelaşi timp obligaţi să demonstrăm că ceea ce s-a spus astăzi despre noi nu este o întâmplare şi nu sunt vorbe de curtoazie şi vom demonstra în următoarele bătălii politice care vor avea loc atât la nivelul judeţului, cât şi la nivel naţional”, a adăugat şi Gheorghe Pecingină. Cei cinci au fost curtaţi de mai multe partide politice pentru a intra în rândurile lor, dar au preferat, în final, să se înscrie la PSD.
A. Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here