“Domnu’ profesor” Videanu – Chemat la CE Rovinari să recorecteze o lucrare

367

DeschidereUn salariat al Complexului Energetic (CE) Rovinari a făcut o plângere ministrului Economiei, Adriean Videanu, prin care îi cere pedelistului să intervină la unitatea energetică deoarece superiorii săi ar fi comis, în cazul său o gravă ilegalitate. Muncitorul face referire la un examen aranjat pentru postul de şef de tură în cadrul complexului, care ar fi avut loc în iunie.

 

 

 

 

Salariatul a participat la acesta, dar postul ar fi fost rezervat pentru unul dintre concurenţi, motiv pentru care el ar fi pierdut concursul. Omul îi cere acum ministrului să vină la CE Rovinari, să îi recorecteze lucrarea şi să îl repună pe postul de şef care i s-ar cuveni de drept.

img274Ion Butură, salariat al CE Rovinari, cu o vechime în muncă de peste 41 de ani, a ajuns să ceară dreptate ministrului Economiei, Adriean Videanu. Omul i-a înaintat ministrului un memoriu prin care îi explică pedelistului dedesubturile concursului pentru postul de şef de tură al CE Rovinari şi se plânge că ar fi fost înşelat de organizatorii acestuia. Butură susţine de altfel în documentul în cauză că ar fi fost tras în piept de superiorii săi la concursul susţinut pentru postul de şef de tură deoarece această funcţie era pentru altcineva nu pentru el. “În data de 11 iunie 2010 au scos la concurs un post de şef de tură la Uzina de Combustibil, unde m-am înscris şi eu, iar după o săptămână au afişat la avizierul de la poartă cu ,,respins” şi ,,admis”, ambii candidaţi fiind respinşi. Numai că, contracandidatul meu este acum chiar ocupantul postului în cauză. Eu sunt de altfel singurul care am făcut contestaţie în termen legal pentru recorectare şi acum vă arăt şi dumneavoastră cum au recorectat lucrare”, transmite în scris ministrului Videanu, reclamantul Butură.

Ministrul pe post de corector

img275Butură îi cere astfel ministrului să vină să îi recorecteze personal lucrarea, mai ales că în opinia sa nu ar fi comis greşeli în realizarea acesteia.

“Eu vă rog să corectaţi dumneavoastră lucrarea din data de 11.06.2010 şi să-mi daţi postul de şef de tură, pentru că eu consider că sunt adevăratul câştigător al acestui concurs. Toată muncitorimea din Termocentrală îmi dă dreptate şi sunt de partea mea că sunt cinstit şi drept”, transmite Butură. Acesta speră că cererea sa va fi aprobată de Videanu, mai ales că deţine dovezi că acel concurs a fost cu adevărat măsluit.

Superiorii lui Butură susţin în schimb că acesta este foarte vulcanic, rău de gură şi că ar fi comis o faptă penală înşelând o casieră. Butură contestă însă toate aceste lucruri.

Ion Butură a candidat în 2008 pentru postul de primar al comunei Fărcăşeşti, din partea Partidului Alianţa Socialistă, obţinând 3,70% dintre voturi.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here