“Caşcavalul” nu va învrăjbi liderii USL Gorj

274

IMG_2630Preşedintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu, crede că Uniunea Social Liberală(USL) consfinţită la finalul săptămânii trecute la Bucureşti va funcţiona bine la nivel de Gorj.

Călinoiu spune că nu pot exista divergenţe între liderii celor trei partide, PNL, PSD şi PC, deoarece nu există nici măcar “un caşcaval” de împărţit, decât proiecte pentru binele gorjenilor. Conservatorii nu au însă aceiaşi părere cu Călinoiu, delegaţia PC de la Gorj nefiind de acord sâmbătă cu protocolul încheiat la nivel central pentru realizarea USL.

Reprezentanţii din conducerea PSD Gorj văd cu ochi buni mersul USJ la nivelul judeţului nostru în ciuda divergenţelor care au existat şi există între liderii politici. Ion Călinoiu, preşedintele executiv al PSD Gorj, chiar a susţinut ieri că va avea o relaţie bună chiar şi cu conservatorii lui Ilie Petrescu, care au fost din start, sâmbătă, împotriva realizării Uniunii.

Călinoiu menţionează, de asemenea, că uniunea de la Gorj va avea un organism de conducere, întâlniri comune şi conferinţe de presă la care vor participa liderii celor trei partide politice. Preşedintele executiv a susţinut ieri şi că nu vede niciun fel de certuri viitoare în USL deoarece nu există “un caşcaval” de împărţit, posturile publice fiind un motiv de discordie permanent în alianţele care s-au realizat în ultimii ani în Gorj.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here