“Caporalul” Blaga şi-a prezentat moţiunea la Târgu-Jiu

288

IMG_4417Dacă la moţiunea lui Theodor Paleologu, sâmbătă la Muzeul Judeţean Gorj s-au adunat doar câţiva membrii ai organizaţiei PDL din judeţul nostru, vizita de marţi a lui Vasile Blaga a adunat crema filialei “portocalii” la uşile instituţiei de cultură din municipiu.

 

Blaga a fost întâmpinat de liderii PDL Gorj, Ion Ruşeţ însoţindu-l pe o bucată de drum pe cel pe care a anunţat deja că îl susţine la şefia PDL, preşedintele marşând alături de vicepreşedintele PDL, Cristian Boureanu, de Sorin Frunzăverde şi de alţi parlamentari care fac parte din echipa secretarului general al PDL. Blaga nu a făcut declaraţii înainte de intrarea în sala de şedinţe, menţionând că va participa la o conferinţă de presă programată pentru orele 20.00. Venind la IMG_4432Gorj de la Vâlcea, Blaga nu şi-a abţinut declaraţiile în judeţul vecin. Aici a menţionat că la Convenţia democrat-liberalilor din luna mai se poate reedita momentul schimbării de ştafetă Petre Roman-Traian Băsescu, care s-a produs în anul 2001 la conducerea PD. “Nu consider faptul că Emil Boc porneşte cu un avantaj prin declaraţiile recente făcute de preşedintele României. Eu cunosc partidul de 20 de ani şi la Convenţia din mai este posibil să se reediteze schimbul de ştafetă dintre Petre Roman şi Traian Băsescu”, a declarat Vasile Blaga, înainte de întâlnirea cu democrat-liberalii vâlceni.

Preşedintele PDL Gorj, Ion Ruşeţ, şi o parte din membrii organizaţiei şi-au anunţat susţinerea faţă de Vasile Blaga, deşi delegaţii care vor participa la alegerile din mai vor vota imperativ.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here