“Cafeneaua ONG-urilor” – Tinerii, la masă cu autorităţile locale

847

foto 013Reprezentanţi ai autorităţilor locale şi judeţene au stat ieri la masa discuţiilor cu tinerii din diferite organizaţii nonguvernamentale din judeţul nostru. „Cafeneaua ONG-urilor” este un eveniment organizat pentru

a doua oară la Târgu – Jiu, în cadrul Festivalului Naţional Studenţesc „Studenţiada”.

Tinerii implicaţi în „Studenţiada”, precum şi cei care fac parte din diferite ONG-uri de tineret, s-au întâlnit ieri cu prefectul judeţului Gorj, Liviu Andrei, cu noul subprefect Horaţiu Gorun, viceprimarul municipiului Târgu – Jiu, Ion Sanda şi cu diferiţi membri ai comunităţii, politicieni şi nu numai, pentru a discuta despre probleme şi, în general, mişcarea de tineret din judeţ. „În alte centre universitare, festivalul s-a încheiat ieri (n.r. duminică), dar noi am decis să punem capăt astăzi (n.r. ieri), într-un mod mai special, invitând autorităţile locale la <<Cafeneaua ONG-urilor>> unde organizaţiile nonguvernamentale de tineret din Gorj vor purta o discuţie liberă cu aceştia despre rolul mişcării de tineret în judeţul Gorj şi despre perspectivele acesteia de viitor”, a declarat Deborah Greculescu, preşedintele Ligii Studenţilor din cadrul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu – Jiu.
Politicienii au chiulit
Invitaţia de participare la întâlnire a fost trimisă tuturor celor care se pot implica şi pot avea un cuvânt de spus asupra viitorului tinerilor, printre aceştia numărându-se şi senatori şi oameni de politică, în general, care nu s-au prea înghesuit să se prezinte la eveniment.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here