“Alimpeştenii au talent”, spectacol organizat de TSD

348

afis alimpestenii au talentOrganizaţia Tinerilor Social Democraţi (TSD) Alimpeşti organizează spectacolul “Alimpeştenii au talent”. Evenimentul are loc sâmbătă, 17 martie, şi este susţinut şi de autorităţile locale.

Conducerea TSD Alimpeşti îi surprinde pe cetăţenii din localitate cu un nou eveniment, care îşi propune să îi ajute pe oameni să mai uite de problemele cotidiene. “Alimpeştenii au talent” este un spectacol ce va fi pus în scenă sâmbătă, 17 martie, la Căminul Cultural din Alimpeşti, începând cu ora 18:00. Atmosfera o vor destinde tinerii din comună, care vor interpreta o piesă de teatru, vor cânta şi vor dansa. “Sperăm să îi încântăm cu acest frumos spectacol şi dorim ca această acţiune să devină o tradiţie în rândul tinerilor sociali democraţi. De asemenea îi mulţumim doamnei primar Elena Mosor că ne susţine în continuare şi promovează tinerii din localitate prin diferite activităţi culturale. Ştim că este foarte greu în această perioadă de criză şi sperăm ca pentru câteva momente să se detaşeze de grijile cotidiene. Le mulţumesc tinerilor din organizaţie pentru munca depusă şi sper să o ţină tot aşa”, a declarat Alexandra Greere, preşedinte TSD Alimpeşti.

TSD Alimpeşti pregăteşte noi surprize

După ce, de 8 Martie tinerii social – democraţi din Alimpeşti au împărţit garoafe doamnelor şi domnişoarelor din localitate, acum ei organizează spectacolul “Alimpeştenii au talent”, care se adresează tuturor categoriilor de cetăţeni. Potrivit conducerii TSD Alimpeşti, surprizele nu se opresc aici, urmând organizarea unui bal, dar şi alte evenimente, care cu siguranţă vor fi pe placul localnicilor. De precizat că la spectacolul „Alimpeştenii au talent” intrarea este liberă, fiind aşteptaţi toţi cei care doresc să se relaxeze şi să se bucure de talentul tinerilor care vor urca pe scena Căminului Cultural din Alimpeşti.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here