Școala Politică de Vară TSD Târgu-Jiu – Cerna Sat

1054

Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat din Târgu-Jiu a organizat Școala Politică de Vară, ce s-a desfășurat în perioada 19-21 iulie 2013 la Cerna Sat, localitate din componența comunei Padeș. La Școala de Vară s-au adunat tinerii din organizația de tineret TSD Târgu-Jiu. Printre invitați au fost prezenți colegii de la TSD Gorj, Organizația Municipală PSD Târgu -Jiu, consilieri municipali și deputați.

Mens sana in corpore sano
În decursul acestor zile, tinerii au participat la diferite activități sportive precum: tenis de masă, pescuit, fotbal dar și diferite jocuri relaxante: șah, remi, table, iar serile s-au încheiat cu petreceri pe ritmuri de dans și voie bună. Aceștia s-au ales și cu câteva excursii vizitând Barajul Cernei și nu în ultimul rând cel mai important loc din aceasta zonă – Cheile Corcoaiei. Seminariile de lucru organizate în cadrul Școlii de vară, au avut ca teme de dezbatere mai multe subiecte de actualitate dar și politice. Au fost abordate subiecte precum: regionalizarea României-consecințe pe termen mediu și lung în viziunea tinerei generații, alegerile euro-parlamentare-pregătiri și prezidențiale de anul viitor, organizare la nivelul TSD Tg-Jiu, însemnătate și percepție la nivelul cetățeanului.
Toate aceste activități au definit modul în care sunt angrenate Organizațiile de tineret in cadrul PSD Gorj, în viața activă politică a organizației județene dar și la nivel national. Evenimentul a fost un bun prilej de socializare și de cunoaștere reciprocă într-un mediu curat și relaxant în care Tinerii Social-Democrați s-au simțit în largul lor.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here