Școala Gimnazială „Sfântul Nicolae” are elevi talentați!

602

În săptămâna 1 – 5 aprilie 2013 elevii și profesorii școlii noastre au desfășurat diverse activități. A fost un program dedicat activităților educative extracurriculare și extrașcolare, principalul obiectiv al acestuia fiind implicarea elevilor și a profesorilor în activități de educație non-formală, care să pună în valoare talentele, preocupările extrașcolare și competențele elevilor, în domenii cât mai diverse și interesante.

Elevii au optat pentru tehnici de acordare a primului ajutor, vizite la muzeu, teatru, activități de ecologizare, excursii tematice, ateliere de confecționare de felicitări sau încondeiere a ouălor, dar și pentru concursuri de cunoștiințe generale și chiar de promovare a unor talente.
Mulți dintre elevii școlii noastre sunt copii foarte talentați, fapt dovedit cu ocazia diverselor activități extrașcolare. De la dans, muzică, teatru sau sport, până la noile tendințe ale societății noastre, toate reprezintă un aspect important din viața tinerilor noștri.
Activitatea “ Vrei să fii cunoscut?” din cadrul programului Să știi mai multe, să fii mai bun! a oferit posibilitatea afirmării elevilor talentați ai școlii noastre în cadrul unui concurs organizat aflat deja la ediția a II –a. Acesta s-a desfășurat la Sala de festivițăți de la Casa Armatei Gorj și s-a bucurat de participarea unui număr mare de elevi, cadre didactice, dar și părinți veniți să-și susțină micuții.

Cei 25 de concurenți au lăsat emoțiile deoparte și au vrut să fie cei mai buni. Juriul, format din coordonatorul activității, prof. Liliana Ciochină, consilierul educativ al școlii, prof. Nicuța Dragomir, profesorul de limba română, Morie Anamaria, profesorul de limba engleză, Hermina Udrescu, o fostă elevă a școlii (participantă la prima ediție a concursului) Pilea Diana și reprezentanta elevilor, Nueleanu Bianca (VII C) a avut o sarcină grea.
Marele Premiu a fost obținut de eleva, Păuna Ana (IV A), Premiul I a fost acordat elevei Nistorescu Diana (VIII B), Premiul II a revenit elevei Cîjmaru Evelina (VIII C), iar Premiul III elevei Roșca Bianca (I E). S-au acordat și mențiuni elevilor: Nicola Marius (VIII C), Brandibur Alexandru( VA), Petrică Cristina și Spătaru Horia (V C) și un Premiu Special grupului “Razele de soare” (II B). Trofeul concursului, medaliile și diplomele au fost achiziționate din fondurile Asociației Părinților Școlii Gimnaziale “Sfântul Nicolae” care a sponsorizat și de această dată activitatea. Concursul a fost apreciat de părinți și de profesori, iar elevii și-au manifestat dorința de continuare a acestui concurs cu o nouă ediție.
Prof. coordonator, Liliana Ciochină

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here